Op amper zes minuten rijden van het stadscentrum van Sint-Niklaas vind je schoonheidssalon Dreambody. Dit volledig vernieuwd schoonheidssalon biedt een totaalservice, met gelaatsverzorging als één van de meest onderscheidende pijlers. Voor elke persoon – jong en minder jong – hebben we een aangepaste behandeling met de juiste natuurlijke professionele producten. Schoonheidssalon Dreambody uit Sint-Niklaas laat je stralen. Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste behandeling. We starten met een intakegesprek waarbij we een gedetailleerde huidanalyse uitvoeren. Op basis hiervan adviseren we de verdere behandelingen.

Als schoonheidssalon voor de regio Sint-Niklaas bieden wij ook een totaalservice op vlak van nagelstudio, tanning, zonnebank en Infraligne.

De specialist voor gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging en –massages behoren tot onze absolute specialiteiten. In Sint-Niklaas en omstreken onderscheiden we ons als schoonheidssalon met een uitzonderlijk gamma aan doeltreffende producten. Wij bieden een waaier aan van een negental verschillende gelaatsverzorgingen.

Zo selecteerden wij voor gelaatsverzorging het natuurmerk Clephar, ontwikkeld door Belgische apothekers. Ook bij mensen met allergieën of huidproblemen kunnen we deze producten zorgeloos gebruiken.

Voor onze oudere klanten werken we met Hydro Peptide. Dankzij de hoge concentratie peptide werkt dit product als natuurlijke botox. Rimpelvorming wordt maximaal bestreden, de huid krijgt een natuurlijke voeding met diepgaande hydratatie. Al na één gelaatsverzorging zie je een onmiddellijk resultaat.

Andere diensten als schoonheidssalon in Sint-Niklaas

Naast gelaatsverzorging ben je bij schoonheidssalon Dreambody in Sint-Niklaas welkom voor manicure en pedicure, ontharingen, massages, wimperverlenging, fashion tattoos,…

Ook op vlak van tanning werken we met natuurlijke producten. Jij bepaalt – van een lichtgekleurde tot een zuiders bruine kleur – welke huidtint je wenst. Het resultaat houdt – met de juiste behandelingsproducten – een veertiental dagen aan. Deze behandeling is ideaal voor communies, trouwfeesten of andere bijzondere gelegenheden. Onze natuurlijke producten zijn ook geschikt voor kinderen, mensen met huidproblemen of zwangere vrouwen. We starten tanning steeds met een huidpeeling met natuurlijke fruitzuren.

Op zoek naar een schoonheidssalon in Sint-Niklaas?

Maak een afspraak bij Dreambody. Eenmaal klant, krijg je een login om je volgende afspraken eenvoudig online te boeken.