Ben je op zoek naar een professionele nagelstudio in Sint-Niklaas? Dreambody uit Belsele ligt op amper 6 minuutjes rijden van het centrum van Sint-Niklaas. Je vindt hier een totaalservice voor nagelstudio, schoonheidssalon, tanning, zonnebank en Infraligne. Wij werken voor al onze diensten met natuurlijke producten en professionele schoonheidsspecialistes.

Naast manicure en pedicure voor de verzorging van handen en voeten, bieden wij voor de regio Sint-Niklaas een complete service als nagelstudio. Bijgevolg omvat dit volgende zaken:

  • Nagellak So Polish
    Met de nagellak van So Polish kiezen we voor nagelproducten van de nieuwste generatie. In vergelijking met standaard nagellak mag je met So Polish vertrouwen op een prachtig glanzend resultaat voor minstens veertien dagen. Deze nagellak combineert gel met nagellak in één. Met deze exclusieve nagellak – zorgvuldig en correct aangebracht door onze nagelspecialiste Pauline – onderscheidt onze nagelstudio zich in Sint-Niklaas en de wijde regio.
  • Gelnagels
    Met onze gelnagels creëren we een prachtig resultaat dat minstens drie weken aanhoudt. Deze oplossing is perfect voor mensen met van nature minder sterke nagels. Ook voor gelnagels voorzien we talrijke behandelingen, op maat van de klant. Je mag rekenen op gespecialiseerd advies voor het beste eindresultaat. Ontdek hier onze verschillende formules voor gelnagels.

Vlot bereikbare nagelstudio in Sint-Niklaas, parking voor de deur

De nagelstudio van Dreambody is gelegen in Belsele, deelgemeente van Sint-Niklaas. Het centrum van Sint-Niklaas ligt op amper 6 minuutjes rijden. Ook vanuit Lokeren en Waasmunster zijn wij bijzonder vlot bereikbaar. We hebben ruim voldoende parking voor de deur.

Wanneer je de eerste keer langskomt in onze nagelstudio in Sint-Niklaas, dan maken we tijd vrij voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar je verwachtingen en geven we je al een eerste advies. Eens je klant bent, kan je eenvoudig online een volgende afspraak boeken.

Interesse in Dreambody als nagelstudio voor Sint-Niklaas en omstreken? Maak hier je eerste afspraak. Eenmaal klant, krijg je een login om je volgende afspraken eenvoudig online te boeken.