Nagelstudio DreamBody : Trendy nagels aan elke vinger

Onze schoonheidsspecialisten adviseren jou welke behandeling de beste is voor jouw handen en voeten. Daarbij houden ze rekening met je job en leefwereld om een duurzaam resultaat te verkrijgen. Ontdek onze nagelstudio!

RESERVEER NU

SO POLISH

In onze nagelstudio werken we met So Polish. Nagellak die 2 weken blijft zitten en glanzen zonder bij te lakken, klinkt als muziek in de oren? Het kan met So Polish, de nieuwe generatie nagellak!

So Polish is een combinatie van gel en nagellak, die zowel op de vingernagels als op de teennagels kan aangebracht worden. Gedaan met geschilferde nagellak en beschadigde nagels: jouw handen en voeten zien er altijd piekfijn verzorgd uit.

Nagels enkel plaatsen (kleur) € 25
Nagels enkel plaatsen (french) € 27

Teennagels enkel plaatsen (kleur) € 22 (voetbad inbegrepen)
Teennagels enkel plaatsen (french) € 24 (voetbad inbegrepen)

Manicure en so polish € 45
Pedicure en so polish € 40

Verwijderen en plaatsen (kleur) € 32
Verwijderen en plaatsen (french) € 34

So Polish verwijderen en nagels verzorgen € 15

ProfessionailsSoPolish

nail_blot

GELNAGELS

Jammer genoeg heeft niet iedereen van nature sterke nagels. Gelukkig bestaan er gelnagels, waarmee je altijd mooie glanzende nagels verkrijgt.

Gel bestaat in verschillende kleuren en biedt flexibiliteit en stevigheid. Lakken hoeft niet langer (maar het kan wel) en een minimum aan verzorging volstaat. Afhankelijk van de groeisnelheid werken we de nagels na een 3-tal weken bij.

french op eigen nagel: € 40
gel op eigen nagel: € 38
Verlengen met tips : € 52
bijwerking french: € 42
bijwerking kleur: € 40
Fantasie op nagel : per nagel € 1
1 nagel herstellen: € 5,00
Nagel herstellen binnen de week is gratis
Manicure (verzorging handen en bijwerken gelnagels) € 55
Verwijderen van gel en nagelverzorging € 25

Gel op teennagels met voetbad € 25
French gel op teennagels met voetbad € 27
Pedicure en kleurgel € 40
Pedicure en frenchgel € 42

Waarom kiezen voor gelnagels?

Gel bestaat in verschillende kleuren en biedt flexibiliteit en stevigheid, zodat lakken overbodig wordt en er weinig verzorging van je nagels meer nodig is.

Naarmate je natuurlijke nagels groeien, groeit de gel natuurlijk ook mee uit. Afhankelijk van de groeisnelheid duurt dit 2 à 4 weken. Gemiddeld dienen de nagels dus na 3 weken bijgewerkt te worden.

Speciaal voor nagelbijters; aangezien de nagels nu terug gaan groeien -en de meesten het niet gewoon zijn om langere nagels te hebben- is het aangeraden in de beginperiode om de 2 weken terug te komen.

Verzorging van kunstnagels

Hieronder volgen een aantal tips om uw nagels mooi te houden. Mits opvolgen van onderstaande tips wordt een eventuele breuk binnen de week na plaatsing, gratis hersteld.

Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals aceton, terpentine en benzine. Gebruik altijd handschoenen wanneer u met een van deze middelen gaat werken.

Knip nooit met een nagelknipper de nagels korter, de nagels zullen breken, scheuren of splijten. Wanneer u uw nagels korter wilt gebruik dan altijd een vijl.

Uw nagels zijn niet bedoeld om blikjes etc open te maken.

Wanneer u rookt of regelmatig onder de zonnebank gaat dan is het raadzaam om altijd een blanke lak te dragen anders loopt u het risico dat uw nagels gaan vergelen. (vooral bij French gelnagels)

Wacht niet te lang om uw nagels te laten bijwerken. In de zomer zullen uw nagels sneller groeien door de aanmaak van vitamine D. Gemiddeld om de 3 weken dus.

Wilt u de nagels lakken? Geen probleem! Alle lakken zijn geschikt. Let op!! Gebruik nooit een nagellakremover met aceton.

Contacteer ons voor al uw vragen.